با سلام
امروز در این آموزش قصد داریم شما را با انواع دستگاه های کباب ترکی آشنا کنیم...
دستگاه کباب ترکی (فر کباب ترکی ) به 2 دسته ، رومیزی و ایستاده تقسیم میشود
که شامل دستگاه رومیزی (گازی ، برقی و ذغالی) و دستگاه ایستاده (گازی ، برقی و ذغالی) میشود.
فر کباب ترکی ایستاده
فر کباب ترکی ایستاده کامل از استیل ساخته شده است در فر کباب ترکی ایستاده که همان دستگاه کباب ترکی مبله است یک بخش مجزا در جلوی دستگاه برای تفت دادن و مخلوط کردن گوشت در نظر گرفته شده. فر کباب ترکی ایستاده به صورت 2سیخ ، 3سیخ و 4سیخ ساخته میشود و ظرفیت هر سیخ حدودا 120 کیلو گرم است.
البته برخی از دستگاه سازان دستگاه های ایستاده تک سیخ نیز به درخواست مشتریان خود میسازند.
فر کباب ترکی رومیزی
همانطور که از اسم آن مشخص است این دستگاه به شکل رومیزی مورد استفاده قرار میگیرد در آشپزخانه هایی که محدودیت فضا وجود دارد فر کباب ترکی رومیزی گزینه مناسب تری است. این دستگاه با توجه به ظرفیت پخت به صورت 50 کیلویی و 100 کیلویی ساخته میشود و به دلیل محدودیت ابعاد فضایی برای تفت دادن گوشت و مخلفات در آن وجود ندارد .
شعله های فر کباب ترکی
شعله ها در فرکباب ترکی می تواند از جنس سرامیکی ، تابشی و یا سفالی باشد و همچنین به شکل ثابت ، متحرک و ریلی باشد . مزیت شعله های ریلی ، دور و نزدیک شدن به سیخ ها و نظارت بر میزان پخته شدن کباب است.
چاقو کباب ترکی
چاقو کباب ترکی نیز به 2 دسته تقسیم میشود
چاقو کباب ترکی دستی
چاقو کباب ترکی برقی
پیشنهاد مجموعه توانا تجهیزات به شما استفاده از یک چاقو کباب ترکی برقی است که هم سرعت کار شما را افزایش میدهد و هم نحوه استفاده آسانی دارد
چاقو کباب ترکی برقی انواع زیادی در بازار دارد که امروز در این آموزش به یکی از بهترین مدل های موجود در بازار که مجموعه ما نیز آن را در فروشگاه خود دارد پرداخته ایم.
برای خرید محصول کلیلک کنید
یکی از بهترین و پرفروش ترین چاقو برقی کباب ترکی مدل Dibeksan jet120 است که طریقه استفاده آسانی دارد و قدرت موتور این دستگاه فوق العاده است و برای برش کباب ترکی(دونر) گوشت و مرغ استفاده میشود. ضخامت برش دستگاه بسیار دقیق و قابل تنظیم است و یکی دیگر از مزیت آن تمیزو کردن آن است که به راحتی میتوان آن را پاک کرد.
برای مشاهده مشخصات بیشتر دستگاه میتوانید به فروشگاه توانا تجهیزات مراجعه فرمایید.
در ادامه مطلب به بهترین برند های دستگاه کباب ترکی خواهیم پرداخت
بهترین برند های فر کباب ترکی
بهترین برند فر کباب ترکی خارجی:
1_Pimak
2_Dibeksan
بهترین برند فر کباب ترکی ایرانی:
1_ آریا استیل
نحوه پخت دستگاه های کباب ترکی
اتوماتیک(گازی): با چرخش اتوماتیک موتور دور یک محور گوشت در معرض حرارت شعله های تابشی قرار میگیرد و به خوبی می پزد.
برقی: با چرخش اتوماتیک موتور دور یک محور گوشت در معرض حرارت سیم های گرمایشی قرار میگیرد و به خوبی می پزد.
ذغال: با استفاده از ذغال در دستگاه های رومیزی و ایستاده گوشت در معرض حرارت قرار میگیرد و به خوبی می پزد و تامین انرژی آن گاز و ذغال است.
نتیجه گیری
فر ایستاده مناسب کسانی است که فضای بزرگی را در اختیار دارند
فر رومیزی مناسب کسانی است که فضای محدود تری دارند
فر برقی مناسب کسانی است که دسترسی به گاز ندارند
فر زغالی نیز مناسب کسانی است که طعم دودی را دوست دارند
< در مقالات بعدی راهنما و نکات مهم جهت خرید دستگاه کباب ترکی را در اختیار شما میگذاریم>
فروشگاه توانا تجهیزات با فراهم کردن تمامی دستگاه های ایرانی و خارجی کاری کرده است که شما عزیزان با خیالی راحت خرید کنید